حوزه در زمینه اقتصاد و نظریات اقتصادی دست خالی نیست و با تربیت افراد توانمند در این عرصه، کارهای بزرگی را انجام داده؛ اما در عین حال معتقدیم که هنوز جای کار زیاد است.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به اینکه کشورهای غربی از تمدن قرآن کریم وحشت دارند، گفت: مسابقات قرآن باید جریان قرآنی را در شریان حیاتی جهان اسلام به حرکت در آورد.
آیت الله اعرافی با اشاره به جایگاه ممتاز شهر مقدس قم و لزوم تدوین سند فرهنگی این شهر گفت: قم نیازمند سند جامع فرهنگی است و باید این خلاء مهم برطرف شود.
مدیر حوزههای علمیه گفت: در جامعه المصطفی به تعامل فرهنگی اعتقاد داریم که این تعامل بر اصولی استوار است، تنها زمانی که دیگران به تعامل پایبند نباشند، تقابل را به عنوان یک استثنا میپذیریم و جامعه المصطفی در زمینه تعامل فرهنگی پیشگام است.
دنیا بداند که همه ملت ایران پاسدار و بسیجی هستند و همه ملت در کنار پاسداران عزیز برای مقاومت از آرمان های انقلاب قراردارند و از آنها حمایت می کنند؛ خیال واهی که می توانید پاسداران و ارتش و نیروهای علمی ما را تحریم کنید و ملت را از هم جداکنید به جایی نخواهد رسید.
مدیر حوزه های علمیه گفت: هر چه قدر برای نماز کار شود، کم است. باید همه مدیران و مسئولین و حتی آحاد مردم برای اقامه هر چه بهتر و در شأن نماز قدمهای جدی تری بردارند.
مدیر حوزه های علمیه گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) با الگو قرار دادن شهر قم به عنوان پایلوت طرح های علمی، پژوهشی، تحقیقاتی و خدماتی دست به ابتکار ارزشمندی زده است، الگو سازی و پرورش فکر رمز موفقیت این نهاد انقلاب اسلامی است.
مدیر حوزه های علمیه گفت: عناصر اصلی نظام آموزشی المصطفی نیازمند پیوست دقیق نظریه پردازی ترویجی در سطوح مختلف دانشی است، این مهم روح جدید و تازه ای را ناظر به نیازها تزریق خواهد نمود.
مدیر حوزه های علمیه در پیامی به اجلاس نمایندگان جامعه المصطفی با بیان این که دروازه های المصطفی به روی همه مشتاقان معارف الهی از همه مذاهب اسلامی گشوده است آورده است : المصطفی و حوزه های علمیه، اندیشمندان و علما و بزرگان عالم اسلام را به این رویکرد راهبردی و تعامل اسلامی و گشایش دروازه های مراکز علمی و دینی به روی همه مذاهب و نهضتی بسوی شکل گیری جبهه ...
مدیر حوزه های علمیه توجه ویژه به آسیب های اجتماعی و ارائه راه حل های مناسب و منطقی برای کاهش آن را خواستار شد و تاکید کرد: بسیاری از این آسیب های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد، بزهکاری و ...را می توان پیشگیری یا لااقل از رشد آن جلوگیری کرد و این کار مهم باید در اولویت همه دستگاه های استان باشد.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی گفت: مقدار ساعت حضور معاونین تهذیب در مدارس علمیه قبلا ۳ ساعت بود و الان به ۷ ساعت افزایش یافته که بسیار مناسب تر از قبل است و اگر بخواهیم بهتر از این هم کار کنیم مسلما به بودجه و امکانات بیشتری نیاز داریم.
مدیر حوزه های علمیه تاکید کرد: دستگاه ستادی باید رویکرد راهبردی و آینده نگر داشته باشد و تمام کسانی که در معاونت ها و مراکز هستند، بدانند که ستاد فعال آنها باید برنامه ریز آینده امروز و فرداهای حوزه باشد و این قوه عاقله بسیار لازم و ضروری است.